“Alle Camera’s Van OnePlus Krijgen Upgrade”

Volgens de laatste geruchten krijgt de OnePlus 12 een flinke betere camera-setup dan zijn voorganger. Alle camera’s van de nieuwe vlaggenschip-smartphone krijgen een upgrade ten opzichte van de OnePlus 11.

Volgens de bron Digital Chat Station krijgt de OnePlus 12 drie nieuwe en betere camera’s. De hoofdcamera heeft opnieuw een 50MP resolutie, maar de sensor is wel groter. Hierdoor moet de camera meer details opvangen en zijn de foto’s in donkere omgevingen waarschijnlijk ook beter. De groothoeklens krijgt ook een 50MP sensor.

De periscopische zoomlens, waarmee je kunt inzoomen zonder kwaliteitsverlies, heeft een 64MP resolutie en kan 3x optisch inzoomen. Bij de OnePlus 11 heeft deze lens een 32MP sensor en kun je slechts 2x optisch inzoomen.

Volgens eerdere berichten krijgt de OnePlus 12 verder een 6,7-inch OLED-scherm, een Snapdragon 8 Gen 3-processor en een 5400 mAh accu met ondersteuning voor 100W snelladen. OnePlus zal de OnePlus 12 waarschijnlijk in december introduceren voor de Chinese markt. Begin 2024 zal de vlaggenschip-smartphone voor de Europese markt worden aangekondigd.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.