Specificaties Van Robuuste Samsung Galaxy Xcover 7 Gelekt

Samsung werkt aan een nieuwe robuuste smartphone waarvan nu een hoop specificaties zijn uitgelekt. De Samsung Galaxy Xcover 7 moet voor ongeveer 400 euro op de markt verschijnen, maar een introductiedatum hebben we nog niet.

De specificaties van de Samsung Galaxy Xcover 7 zijn gedeeld door de bekende tech-lekker Roland Quandt. Volgens de bron krijgt de Samsung Galaxy Xcover 7 net als de huidige Galaxy Xcover 6 Pro een 6,6-inch scherm met een Full HD-resolutie. Intern vinden we een MediaTek Dimensity 6100 Plus-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en een 4000 mAh accu met ondersteuning voor 25W snelladen. Mogelijk is deze accu verwisselbaar.

Eerder gelekte beelden tonen dat de Samsung Galaxy Xcover 7 een robuuste behuizing krijgt die grotendeels uit rubber bestaat. Het scherm heeft een druppelnotch voor de selfie-camera. Het valt op dat de smartphone aan de achterzijde over slechts één camera beschikt. Tegenwoordig hebben veel smartphones twee, drie of zelfs vier camera’s aan de achterzijde.

Volgens Roland Quandt krijgt de Galaxy Xcover 7 een adviesprijs mee van zo’n 400 euro, maar de bron heeft nog geen releasedatum bekendgemaakt.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.