“Renders Van Motorola Moto G24 Gelekt”

Op het internet zijn een aantal renders opgedoken waarop een nieuwe budget-smartphone van Motorola te zien is. Het gaat om de Moto G24, die volgens de geruchten op de markt verschijnt voor een adviesprijs van slechts 169 euro.

Motorola introduceerde kortgeleden de Moto G34, maar de fabrikant werkt aan nog een andere budget-smartphone. De eerste beelden van de Moto G24 zijn gedeeld door Appuals en tonen de smartphone van beide kanten in verschillende kleuren.

Volgens de bron beschikt de Motorola Moto G24 over een 6,56-inch 90Hz LCD-scherm met een resolutie van 1612 bij 720 pixels en een vrij dikke rand aan de onderkant van het scherm. Intern vinden we een MediaTek Helio G85-processor, 4GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 5000mAh accu met ondersteuning voor 20W snelladen, een 8MP selfie-camera en een dubbele rear-camera met een 50MP hoofdlens en een 2MP macrolens.

De Moto G24 draait uit de doos op Android 14 en de officiële introductie zal vermoedelijk de komende weken plaatsvinden. Appuals spreekt over een adviesprijs van 169 euro.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.