“Aankomende Xiaomi 14 Ultra Kost 1499 Euro”

Xiaomi zal later deze maand de Xiaomi 14-serie introduceren voor de Europese markt. Naar verwachting komt Xiaomi niet alleen met de reguliere Xiaomi 14, maar ook met de uitgebreidere Xiaomi 14 Ultra. Volgens de laatste geruchten verschijnt deze variant op de markt voor een adviesprijs van maar liefst 1499 euro.

Op 25 februari, vlak voor de start van het Mobile World Congress, presenteert Xiaomi de Xiaomi 14-serie voor Europa. De fabrikant introduceerde de Xiaomi 14 en 14 Pro eerder al voor de Chinese markt, maar in Europa verschijnt de 14 Pro waarschijnlijk niet op de markt. In plaats daarvan krijgen wij de 14 Ultra, die volgens eerdere geruchten een nog betere camera krijgt.

Nadat eerder al een hoop specificaties van de Xiaomi 14 Ultra opdoken in het geruchtencircuit, heeft een Franse bron nu het bijbehorende prijskaartje gedeeld. Schrik niet, de Xiaomi 14 Ultra gaat volgens de bron 1499 euro kosten. Hiervoor krijg je 16GB werkgeheugen en 512GB opslagruimte. Andere specificaties en renders van de smartphones doken eerder al op in het geruchtencircuit.

Na de officiële introductie op 25 februari zullen wij alle details, inclusief de adviesprijzen met jullie delen.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.