Video Van LG G Flex Toont Zelf-Herstellende Coating

De LG G Flex, dat volgende week zal worden gelanceerd in Zuid-Korea, beschikt over een “zelf-herstellende coating” dat er voor moet zorgen dat krassen op de achterkant van het toestel binnen enkele minuten zullen verdwijnen. Tot nu toe hebben we veel over deze zelf-herstellende coating gehoord, maar we hebben het nog niet in actie gezien. Gelukkig heeft lgmobile.co.kr nu een video geupload waar duidelijk is te zien hoe krassen na enkele minuten compleet verdwijnen.

Zoals te zien was in een video die we eerder deze week plaatsten is het toestel, dankzij de nieuwe techniek die gebruikt wordt voor de accu, ook buigbaar. Ook is er nu de eerste LG G Flex reclame opgedoken die hieronder is te zien.

De LG G Flex beschikt over een 6-inch display met een resolutie van 1280 x 720 pixels, een 2,26GHz quad-core processor, 2GB RAM, 32GB opslagruimte, een 3500 mAh accu en Android 4.2.2 (Jelly Bean). Het toestel zal op 12 November in Zuid-Korea worden gelanceerd voor een adviesprijs van ongeveer 700 euro.

via [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.