Oppo N1 Met CyanogenMod Vanaf December Te Koop

Oppo N1 CyanogenMod
De relatief nieuwe Chinese smartphone fabrikant Oppo zal in december een interessant nieuw toestel op de markt brengen wat draait op CyanogenMod “een custom Android rom met wat meer functies dan Google’s Android versie”. Het toestel wat voor ongeveer 420 euro in China over de toonbank gaat beschikt over een full HD 5,9 inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels, 2GB RAM, een 1,7GHz quad-core processor, 16GB of 32GB opslagruimte, een grote 3610 mAh accu en een 13 megapixel camera.

Het unieke aan dit toestel is de camera. De camera kan namelijk gedraaid worden om zowel aan de voorkant als achterkant 13 megapixel foto’s te maken. Ook zit er een flitser in die voor normale foto’s en voor “selfies” gebruikt kan worden. De speciale camera lens bestaat weer uit zes individuele lenzen, de cameramodule is 1/3.06 en heeft een aperture van f/2.0. Dit zorgt voor goede foto’s in zowel lichte als donkere omgevingen.

Ook komt de Oppo N1 met een “O-Click Control”. Deze kleine afstandsbediening kan gebruikt worden om foto’s te maken op een afstand van maximaal 50 meter. Daarnaast beschikt het toestel over een “O-Touch Panel”, dit is een touchpad aan de achterkant van het toestel waarmee je kunt scrollen, klikken of foto’s mee kunt maken. Daarboven op is ook de accu opvallend groot met 3610 mAh.

Kortom, het ziet er naar uit dat de nieuwe smartphone fabrikant Oppo met de N1 een interessant toestel op de markt brengt en we kijken dan ook met smacht uit naar de N1 en nieuwe producten van Oppo.

Voor meer informatie en details over de N1 kunt u een kijkje nemen op de site van Oppo.

bron [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.