Verwachtingen Samsung Galaxy S5 Te Zien In Conceptvideo

Galaxy S5 Concept Video

Er is een concept video opgedoken waarin te zien is hoe de Galaxy S5 er vermoedelijk uit komt te zien. De video is gemaakt aan de hand van voorspellingen waarbij is gekeken naar alle laatste geruchten. Natuurlijk gaat het hier slechts om geruchten en is er nog helemaal niks zeker over het uiterlijk en de hardware van het toestel, echter is het altijd interessant om te zien wat Samsung mogelijk voor ons in petto heeft.

De video hieronder van 02 Guru TV laat een Samsung Galaxy S5 zien met een aluminium behuizing dat gebogen en flexibel is. Het beschikt over een 5-inch scherm en zal alleen beschikken over onscreen-toetsen, waardoor de standaard homeknop die normaal onderaan in het midden van het toestel zit zal verdwijnen. Als dit waar is dan zal de Galaxy S5 in veel opzichten totaal anders zijn dan voorgaande Galaxy S toestellen.

Intern zal de Galaxy S5 beschikken over een 64bit octa-core processor, 3GB RAM, een 16 megapixel camera en een 4.000mAh batterij. Het toestel zal draaien op Android 4.4 KitKat met een TouchWiz-Skin.

Uiteraard gaat de video over wat 02 Guru TV verwacht aan de hand van de laatste geruchten. Het is goed mogelijk dat de uiteindelijke Galaxy S5 er totaal anders uit komt te zien dan de S5 getoond in de bovenstaande video. Toch is het leuk om te zien wat de mogelijkheden zijn voor de opvolger van de Galaxy S4.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *