Samsung Galaxy Note 3 Binnen Twee Maanden Meer Dan 10 Miljoen Keer Verscheept

samsung-galaxy-note3
Toen de eerste Galaxy Note in 2011 op de markt verscheen hadden veel mensen zo zijn bedenkingen bij het toestel. Critici zeiden dat het beeldscherm te groot was en dat er geen markt voor zou zijn. Onderhand weten we allemaal dat de Samsung Note serie erg populair is en dat is ook weer terug te zien in de cijfers van de Galaxy Note 3.

De Galaxy Note 3 is binnen twee maand namelijk meer dan 10 miljoen keer verscheept. Het gaat hier om toestellen die zijn verzonden naar retailers, providers en distributeurs, niet om daadwerkelijk verkochte toestellen. Ook al gaat het niet om verkochte toestellen, 10 miljoen is nog steeds een zeer groot aantal toestellen. De Galaxy Note 3 doet het ook aanzienlijk beter dan zijn voorgangers. De eerste Galaxy Note deed negen maanden over 10 miljoen stuks en de Galaxy Note 2 had vier maanden nodig om dit nummer te bereiken.

Het toestel is onder andere populair in veel Aziatische landen waaronder thuisland Zuid-Korea, Japan en China. In totaal is de Galaxy Note 3 in meer dan 50 landen te koop.

Een week geleden kondigde Samsung nog aan dat de Galaxy Note 3 in drie nieuwe kleuren zal worden uitgebracht, Rose Gold White, Rose Gold Black en Merlot Red. Dit zal ongetwijfeld de cijfers nog een extra boost geven.

via [gsmpedia]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.