Android 4.4 KitKat Voor Galaxy S4 en Galaxy Note 3 Komt Eind Januari

Android-KitKat-Samsung
Een Franse telecom provider heeft gemeld dat Android 4.4 (KitKat) eind januari zal worden uitgebracht voor de Samsung Galaxy S4 en de Samsung Galaxy Note 3. Er zijn al eerder geruchten geweest dat de nieuwste toestellen van Samsung eind januari een Android 4.4 update zullen ontvangen. We gokken er dan ook op dat deze Franse provider de juiste informatie heeft.

De Android 4.4 update volgt vrij snel na de uitrol van Android 4.3, deze update is nog maar enkele weken beschikbaar voor de nieuwste Samsung toestellen.

Android 4.4 (KitKat) zal onder andere efficiënter omgaan met de accu en werkgeheugen, ook zal het toestel sneller en stabieler moeten werken. Verder zullen er enkele wijzigingen plaats vinden in het layout van Android, zal het streaming van content via wifi en het printen van bestanden makkelijker worden en krijg je de mogelijkheid voor het verbergen van knoppen, statusbalk en andere afleidende zaken.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

 1. Vandenberghe Els schreef:

  Beste Chris,

  Zou dit dan alle huidige problemen na de laatste update op mijn S4, Jelly Bean 4.3 weer verhelpen????????
  Laat het ons hopen, want het constant vastlopen, het uitvallen van wifi verbinding en vlugge leeglopen van de batterij werkt op mijn systeem….
  Na deze klacht over te maken aan Samsung België, kreeg ik een vriendelijke dame aan de lijn die me na het telefoontje, een uitgebreide mail stuurde waarin uitgelegd werd, hoe ik mijn telefoon terug moest zetten naar de fabrieksinstellingen, wel na een grondige back up te maken van alle gegevens….
  Nu heb ik dat nog niet gedaan, daar ik dit wel drastisch vindt en je toch nog alle apps opnieuw moet installeren en opnieuw moet aanmeldden.
  Het is momenteel superdruk op mijn werk en ik kan me niet veroorloven om iets niet te kunnen bekijken op mijn smartphone.
  Dit leuke nieuws hierboven, een nieuwe update( kitkat 4.4). eind januari zou een geschenk uit de hemel zijn, indien het alle huidige problemen zou oplossen en het terug plaatsen naar de fabrieksinstellingen niet zou hoeven te doen……

  Afwachten of niet???????

  mvg, Els

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.