CyanogenMod Nu Op Alle Oppo N1 Toestellen Te Installeren

CyanogenMod Voor Oppo N1
Bij de aankondiging van de Oppo N1 heeft het Chinese bedrijf laten weten dat er twee versies op de markt zullen verschijnen. Eén met Android 4.2 (Jelly Bean) en de skin ColorOS en één met een aangepaste versie van Android, genaamd CyanogenMod. Bij het bestellen van de Oppo N1 zal je moeten kiezen tussen deze twee versies. Voor de mensen die de versie met ColorOS hebben gekocht en nu liever toch de CyanogenMod op hun toestel willen hebben heeft Oppo het nu mogelijk gemaakt om CyanogenMod gratis te downloaden en installeren.

CyanogenMod is populair dankzij de vele aanpassingsmogelijkheden en het simpele uiterlijk van Android, wat te vergelijken is met het layout wat Google gebruikt op de Nexus toestellen.

Oppo N1 CyanogenMod

De Oppo N1 beschikt over een full HD 5,9 inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels, een 1,7GHz quad-core processor, 2GB RAM, 16GB of 32GB opslagruimte, een 3610 mAh accu en een 13 megapixel camera dat voor normale foto’s en selfies kan worden gebruikt. Verder beschikt de Oppo N1 over een O-Touch-Panel aan de achterkant van het toestel waarmee je onder andere kunt scrollen, klikken en foto’s mee kunt maken. Ook wordt er een O-Click-Control meegeleverd, waarmee je de camera kan besturen tot een maximale afstand van 50 meter.

De Oppo N1 kan online worden besteld voor een vanaf prijs van €449.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.