Nokia Normandy’s Android Layout Gelekt

Nokia Normandy
Via @evleaks is een nieuwe foto gelekt dat de mogelijke interface van de Nokia Normandy toont. De laatste tijd zijn er veel geruchten dat Nokia een Android toestel met de codenaam “Normandy” zal gaan uitbrengen. En volgens de laatste geruchten zal de Normandy een aangepaste versie van Android draaien wat veel weg heeft van Windows Phone.

Nokia zou al een geruime tijd werken aan een Android telefoon, maar nadat Microsoft de smartphone-tak van Nokia overnam leek de kans klein dat de telefoon ooit zal worden afgerond. Toch duiken er de laatste tijd steeds meer geruchten en afbeeldingen op van de Nokia Normandy. De laatst gelekte afbeelding, dat hierboven te zien is zou een zwaar aangepaste versie van Android zijn, wat erg lijkt op de Windows Phone interface van Microsoft.

Ook zou een kleine hint in de bovenstaande afbeelding wijzen op het plaatsvinden van de lancering op dinsdag 25 februari. Dit is best mogelijk aangezien maandag 24 februari de Mobile World Congress in Barcelona zal starten.

Door de vele afbeeldingen die de laatste tijd opduiken via vrij betrouwbare bronnen lijkt het nog steeds mogelijk dat Nokia een Android telefoon zal gaan ontwikkelen. Als de bovenstaande layout inderdaad het Android interface van de Nokia Normandy zal zijn, dan zal Microsoft dit toestel mogelijk gebruiken als een opstapje naar Windows Phone.

bron [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.