Jiayu F1: Android Smartphone Voor € 36

Jiayu-F1
Nieuwe smartphones kosten deze dagen al snel 500 euro. Uiteraard krijg je dan ook een top toestel met hele mooie specificaties, maar niet iedereen heeft daar belang bij. Ben je gewoon opzoek naar een leuk touchscreen Android toestelletje waarmee je kunt bellen, whatsappen en misschien een paar spelletjes op kunt spelen? Dan is de Jiayu F1 het toestel voor jou.

Waarom ik zeg dat de Jiayu F1 een goeie keuze is? Simpel, het toestel kost slechts 36 euro! Voor deze prijs krijg je natuurlijk geen enorme specificaties, maar voor die paar tientjes kan je ook niet klagen. Zo beschikt het toestel over een 1,3 GHz dual-core processor, een 4-inch touchscreen met een resolutie van 800×480 pixels, een 5 megapixel camera, 512MB werkgeheugen, 4GB opslagruimte wat kan worden uitgebreid met een MicroSD-kaart, dual-SIM en een 2400 mAh accu.

Momenteel is de Jiayu F1 alleen verkrijgbaar in China voor 299 yuan (36 euro) en werkt alleen met 3G netwerken in China, maar Jiayu zou ook werken aan een aangepaste versie die overweg kan met WCDMA 3G netwerken waardoor het toestel ook buiten China kan worden gebruikt. Wanneer deze versie op de markt zal komen is nog niet bekend.

via [androidworld en ubergizmo]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *