Galaxy S5 Goedkoper dan Galaxy S4?

Galaxy-S5-Blauw
De Galaxy S5 is al een paar dagen geleden aangekondigd, maar toch zijn er nog steeds geruchten rondom het nieuwe vlaggenschip van Samsung. Samsung heeft tijdens de presentatie van de Galaxy S5 namelijk geen prijzen bekend gemaakt en volgens de laatste geruchten zal het toestel mogelijk goedkoper zijn dan de Galaxy S4.

Momenteel kunnen op verschillende webshops al pre-orders worden geplaatst voor de Galaxy S5. Dit toestel is vanaf 11 april verkrijgbaar en kost via deze webshops 699 euro. Volgens de laatste geruchten zal de uiteindelijke prijs echter goedkoper uitvallen dan de prijs die wij momenteel in de Nederlandse en Belgische webshops zien staan.

Er wordt gesproken over slechts $400 tot $500 wat omgerekend neerkomt op 300 tot 350 euro. Dit lijkt ons wel erg “goedkoop”, maar steeds meer bronnen spreken over een lagere adviesprijs dan die van de Galaxy S4 en ook Samsung heeft nog geen adviesprijs bevestigd.

Ondanks dat het slechts een gerucht is, raden wij aan om voorlopig nog geen pre-order te plaatsen totdat Samsung de prijzen bekend maakt.

via [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.