Foto’s Prototype Google-smartwatch Gelekt

Google-Smartwatch-PrototypeOp het internet zijn een aantal foto’s opgedoken van wat volgens de bron een prototype is van een Google smartwatch. De smartwatch met de codenaam “Gem” zal volgens de anonieme bron “Google Watch” heten en samen met Motorola zijn gemaakt.

De Google Watch prototype beschikt over twee knoppen boven het scherm en één knop onder het scherm. Aan het uiteinde van de polsband zit een usb-aansluiting wat kan worden gebruikt om de smartwatch op te laden. De Google Watch draait zoals verwacht op Android.

Google-Smartwatch-1

Motorola heeft tijdens de Mobile World Congress in Barcelona laten weten dat het bedrijf later dit jaar een smartwatch op de markt zal brengen. Deze smartwatch zal vooral inzetten op stijl en accuduur.

Google-Smartwatch-2

Motorola is kort geleden overgenomen door de Chinese fabrikant Lenovo en het is niet bekend of het bedrijf heeft besloten om de ontwikkelingen van deze smartwatch  door te zetten, of dat het bedrijf een totaal nieuwe smartwatch zal ontwikkelen. Aangezien het hier om een prototype gaat is het vrijwel zeker dat het uiteindelijke product in ieder geval een ander design krijgt dan de smartwatch in deze foto’s.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.