Samsung Lanceert Gear Fit, Gear 2 en Galaxy S5 Promotievideo’s

Gear-Fit-en-Gear-2
Samsung heeft twee promotievideo’s gelanceerd waarin we de nieuwste toestellen van het bedrijf kunnen bewonderen. In de eerste video zien we de Galaxy S5 in detail met alle specificaties en functies van het toestel. In de tweede video zien we de nieuwe Gear Fit en Gear 2.

 Alle drie de toestellen zullen op 11 april worden uitgebracht. De Galaxy S5 beschikt over een 2,5GHz Snapdragon 801-processor van Qualcomm, 2GB werkgeheugen, een 5.1-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een vingerafdruk-scanner, een hartslagmeter, een 16 megapixel camera, een 2800mAh accu en 16GB of 32GB opslagruimte wat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. De Galaxy S5 is ook stof en waterdicht (IP67).

De Gear Fit beschikt over een 1,84 inch gebogen AMOLED-display met een resolutie van 432 x 128 pixels, een hartslagsensor, een stappenteller en Bluetooth 4.0 waarmee verbinding kan worden gemaakt met je smartphone om notificaties te ontvangen. De Gear 2 heeft een 1.63-inch display, een 1GHz dual-core processor, 512MB werkgeheugen, 4GB opslagruimte en een 2 megapixel camera. De Gear 2 kan via Bluetooth 4.0 verbinding maken met je smartphone om vervolgens SMS-berichten te sturen of inkomende gesprekken op te nemen of te weigeren. Ook zul je notificaties ontvangen van bijvoorbeeld Facebook, Twitter, e-mails, etc. 

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.