ASUS ZenWatch 2 Vanaf 19 Oktober In Nederland Verkrijgbaar

ASUS ZenWatch-2De ZenWatch 2, de nieuwste smartwatch van ASUS, zal deze maand nog in Nederland worden uitgebracht. De ZenWatch 2 die in Nederland in de winkels komt te liggen heeft een zilveren behuizing en blauwe polsband.

ASUS heeft veel aandacht besteed aan het ontwerp van de ZenWatch 2. De smartwatch is volgens ASUS namelijk niet alleen “slim”, maar ook een sierraad. Zo kan de polsband worden vervangen met een andere polsband en zijn er maar liefst 50 stijlvolle watchfaces beschikbaar. Ook heeft de Taiwanese fabrikant betere materialen gebruikt en is de behuizing dunner en kleiner dan die van de originele ZenWatch.

De ZenWatch 2 beschikt over een 1,63-inch display met een resolutie van 360×360 pixels, een 1,2GHz Snapdragon 400-processor, 512MB werkgeheugen, 4GB opslagruimte en een 400mAh accu. De accu moet ongeveer 2 en een halve dag mee gaan op één acculading. Via de magnetische connector kan de ZenWatch 2 in 36 minuten weer voor 50% worden opgeladen.

ASUS-ZenWatch-2

De ZenWatch 2 is vanaf 19 oktober verkrijgbaar in Nederland voor een adviesprijs van 169 euro. De smartwatch is voorzien van een zilveren behuizing met een blauwe polsband. Later zullen meerdere polsbanden in Nederland worden uitgebracht zodat je zelf de polsband kan vervangen met bijvoorbeeld een metalen polsband.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.