Huawei Honor Zero Smartwatch Nu $75 Met Deze Couponcode

Huawei-Honor-Band-Zero smartwatchHuawei heeft eerder dit jaar een zeer kleine smartwatch geïntroduceerd die onder andere is voorzien van een rond display en een waterdichte behuizing. De zogeheten Honor Zero kost dankzij de onderstaande couponcode momenteel slechts $74.79.

De Huawei Honor Zero is sinds kort verkrijgbaar in thuisland China en is voorzien van een 1.06-inch rond OLED-display met een resolutie van 128 x 128 pixels, een stalen waterdichte behuizing (IP68),  Bluetooth 4.1 en een 70mAh accu die tot 3 dagen mee moet gaan en binnen 1,5 uur volledig kan worden opgeladen. Dankzij enkele sensoren kan de smartwatch je hartslag, je stappen en je slaappatroon registreren.

Via bluetooth kan de Honor Zero verbinden met een smartphone. Hiervoor is minimaal Android 4.4.4 of iOS 7 vereist. Op het scherm van de smartwatch kan je je berichten lezen en zien wie je belt. Ben je op dat moment aan het vergaderen of wil je gewoon niet gestoord worden dan kan je met een druk op het scherm van de smartwatch inkomende gesprekken op “mute” zetten.

Huawei Honor Zero smartwatch

De zwarte variant van de Honor Zero smartwatch kost op GearBest.com momenteel slechts $74,79 (omgerekend ongeveer 66 euro). De ‘white’ en ‘Khaki’ uitvoeringen kosten $89,89, maar zijn tijdelijk dankzij de couponcode GBZERO ook beschikbaar voor $74,79.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *