M18C: Slimme Armband Voor Minder Dan Twee Tientjes

M18C-Smart-WristbandOver de hele wereld duiken elke week weer nieuwe smartwatches en andere slimme wearables op. Een van de nieuwste wearables is de M18C Smart Wristband, die voor nog geen twee tientjes te verkrijgen is.

De M18C Smart Wristband is een slimme armband met waterdichte behuizing (IP56) en een zeer klein 0,49-inch display. Dit display heeft een resolutie van 64 x 32 pixels en is vooral bedoeld voor het tonen van de tijd. De M18C heeft ook ondersteuning voor Bluetooth 4.0 en een ingebouwde pedometer om fitnessactiviteiten mee bij te houden. Ook gaat de armband vibreren bij het ontvangen van een notificatie en zijn er een aantal handige apps aanwezig, zoals een camera remote, een calorieën meter, een alarm clock, een slaapmonitor en een stappenteller.

M18C slimme armband

De 55 mAh accu is volgens de fabrikant goed voor een volle week gebruik. Ook heb je de keuze uit de kleuren zilver en goud, en een rond of vierkant ontwerp. De M18C kan verbinding maken met toestellen met Android 4.3 of hoger en iOS 7.0 en hoger. Bij GearBest.com is de M18C Smart Wristband nu verkrijgbaar voor slechts $19.93, omgerekend ongeveer 17.70 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.