Snapchat Heet Voortaan Snap En Maakt Nu Brillen

Snap SpectaclesSnapchat heeft aangekondigd de naam van het bedrijf te veranderen. De app van Snapchat blijft gewoon Snapchat heten, maar de bedrijfsnaam zal worden aangepast naar Snap. Het bedrijf wil zich onder de nieuwe naam bezig houden met meer producten, waaronder een zonnebril met een ingebouwde camera.

Snap noemt de zonnebril Spectacles. De brillen hebben een klein knopje in de bovenhoek waarmee, net als bij Snapchat, 10 seconden video’s kunnen worden gemaakt. Deze video’s worden direct via bluetooth of wifi naar je smartphone verzonden.

De video’s worden niet opgenomen in het normale rechthoekig formaat, maar in een rond formaat. Hoe deze video’s er precies uitzien is niet duidelijk, maar de baas van Snap laat weten dat deze video’s op alle apparaten kunnen worden afgespeeld.

Snap heeft tegenover The Wall Street Journal laten weten dat het zichzelf meer ziet als een fotografie bedrijf dan een social media bedrijf. Hierdoor blijft het waarschijnlijk niet bij de Spectacles en kunnen we in de toekomst meer hardware-producten verwachten.

Snap wil het wel rustig aan doen met de uitrol van de brillen. “Wij moeten eerst zien hoe dit in het dagelijkse leven van mensen gaat passen en wat mensen ervan vinden.

via [nos]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.