Fitbit Introduceert Eerste Volledige Smartwatch, Fitbit Ionic

Fitbit_IonicFitbit heeft zojuist de eerste smartwatch met het eigen besturingssysteem Fitbit OS geïntroduceerd. De Fitbit Ionic met ingebouwde GPS en een waterdichte behuizing gaat voor 350 euro over de toonbank.

We kennen Fitbit vooral van de fitnesstrackers, maar de fabrikant wil zich meer gaan richten op smartwatches. De Fitbit Ionic is de eerste smartwatch van het bedrijf, die duidelijk bedoeld is voor sportieve mensen.

De Fitbit Ionic is waterdicht tot maar liefst 50 meter. Ook heeft de smartwatch een ingebouwde GPS en hartslagmeter. Dankzij NFC is het mogelijk om te betalen via Fitbit Pay. In tegenstelling tot vorige Fitbit wearables is het mogelijk om apps van derden te draaien. Je kunt de Fitbit Ionic verbinden met een smartphone, zodat inkomende notificaties rechtstreeks op de Fitbit Ionic worden weergegeven.

fitbit ionic smartwatch

Het vierkante scherm is voorzien van Gorilla Glass 3 en is in fel licht nog steeds goed leesbaar. De Fitbit Ionic heeft een sterke aluminium behuizing en beschikt over 2,5GB opslagruimte, Bluetooth 4.0 en een accuduur van meer dan 4 dagen. De smartwatch werkt zowel met Android als met iOS en is verkrijgbaar in de kleuren grijs, oranje en zilver. De eerste exemplaren zullen in oktober geleverd worden.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.