“Samsung Galaxy A-serie Krijgt Ook Dunne Schermranden”

Galaxy-S8-Infinity DisplayVolgens de doorgaans goedgeïnformeerde website Sammobile zal Samsung volgend jaar nieuwe smartphones in de Galaxy A-serie uitbrengen, die net als de Galaxy S8 beschikken over zeer dunne schermranden.

De Galaxy S8 en Galaxy Note 8 zijn dankzij het zogeheten Infinity Display opvallende toestellen. Het scherm van deze toestellen neemt vrijwel de gehele voorkant in beslag, waardoor de schermranden minimaal zijn. Volgens de laatste berichten wil Samsung een dergelijk scherm niet alleen gaan gebruiken voor de vlaggenschip-toestellen, maar ook voor de Galaxy A-serie.

De Galaxy A-serie is erg populair, omdat de smartphones een premium uitstraling hebben en krachtig genoeg zijn voor de doorsnee gebruiker, terwijl de adviesprijs een stuk aantrekkelijker is dan die van de vlaggenschip-toestellen. Een groter scherm met dunnere randen maakt de A-serie mogelijk nog populairder, alhoewel de prijs waarschijnlijk iets zal stijgen.

Aangezien het de eerste keer is dat er geruchten opduiken over een Infinity Display op de Galaxy A-serie, raden wij aan om dit bericht voorlopig nog even met een korrel zout te nemen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.