Sandisk Introduceert MicroSD-kaart Met 400GB Opslagruimte

Sandisk microSD 400GBSandisk heeft deze week een nieuwe microSD-kaart geïntroduceerd. Op de “SanDisk Ultra microSDXC UHS-I” kan maar liefst 400GB aan data worden opgeslagen.

De meeste smartphone-gebruikers vinden veel opslagruimte erg belangrijk wanneer ze een nieuwe smartphone aanschaffen. Daarom is een smartphone met een microSD-kaart-aansluiting erg aantrekkelijk, zodat het altijd mogelijk is om de opslagruimte zelf uit te breiden met een microSD-kaart. De opslagcapaciteit van deze kaartjes is de afgelopen jaren flink gestegen. Dit jaar komt Sandisk met een 400GB microSD-kaart.

Volgens Western Digital kun je op de nieuwe microSD-kaart tot maximaal 40 uur Full HD-video kwijt. Met een leessnelheid van 100 MB/s kun je maximaal 12.000 foto’s per minuut kopiëren. Dankzij Adoptable Storage van Android is het tegenwoordig ook mogelijk om applicaties te installeren op een microSD-kaart. Daarom beschikt de nieuwe microSD-kaart over A1 App Performance Class-specificatie, waardoor apps sneller kunnen laden.

De 400GB SanDisk Ultra microSDXC UHS-I krijgt een adviesprijs mee van 249,99 euro en komt met 10 jaar garantie.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.