CAT Introduceert Twee Nieuwe Robuuste Smartphones

CAT S41Bullit Mobile, verantwoordelijk voor het maken van smartphones onder de merknaam CAT, heeft zojuist twee nieuwe robuuste smartphones geïntroduceerd. De zogeheten CAT S31 en CAT S41 hebben beide een stevige waterdichte behuizing en een zeer grote accu.

De smartphones van CAT zijn vooral ontworpen voor mensen die veel buitenshuis zijn, waardoor de smartphone wordt blootgesteld aan buitengewoon zware omstandigheden. Denk hierbij aan mensen die werken in de agrarische sector, bouw en constructie, (elektro-)techniek, visserij en beveiliging. Tijdens de IFA-beurs heeft het bedrijf twee nieuwe smartphones geïntroduceerd, één met mid-range specificaties en één met low-end specificaties.

CAT S41 foto

De CAT S41 is de krachtigste van de twee en beschikt onder andere over een 5-inch Gorilla Glass 5-scherm met een full HD-resolutie, een 2,3GHz MediaTek-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant.

Wat de CAT S41 echter aantrekkelijk maakt is de extra robuuste behuizing dat voldoet aan de militaire standaard 810G. Hierdoor kan de smartphone een val van 1,8 meter op een betonnen ondergrond doorstaan. Ook is de behuizing water- en stofdicht (IP68) en heeft de smartphone een 5000mAh accu. Volgens de fabrikant is deze accu goed voor 44 dagen stand-by of 38 uur 3G bellen. Het is zelfs mogelijk om andere smartphones op te laden met de accu in de CAT S41.

CAT S41 render

De CAT S31 is een vergelijkbare smartphone, maar dan met minder krachtige specificaties. Zo beschikt de S31 over een 4,7-inch 720p Gorilla Glass 3-scherm, een 1,3GHz Qualcomm-processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 2 megapixel camera aan de voorkant en een 4000mAh accu.

CAT S31

De CAT S41 krijgt een adviesprijs mee van 449 euro. De CAT S31 gaat over de toonbank voor 329 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.