FINOW Q7 Plus: 3G Smartwatch Voor €51

FINOW-Q7-Plus-3GVooral dankzij de wat minder bekende Chinese merken hebben wij steeds meer keuze uit smartwatches. Door deze concurrentie worden smartwatches steeds uitgebreider en kosten ze steeds minder. Zo kun je nu bijvoorbeeld de FINOW Q7 Plus aanschaffen voor €51 en is het mogelijk om zowel een SIM-kaart als een SD-kaart in de smartwatch te plaatsen.

De FINOW Q7 Plus is een ronde smartwatch die beschikt over een 1,3-inch scherm met een resolutie van 240 x 240 pixels, een 1,2GHz quad-core processor, 521MB werkgeheugen, 8GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een SIM-kaart slot, een 2 megapixel camera, een 430mAh accu en ondersteuning voor 3G, Bluetooth 4.0, GPS, WiFi en GSM. Kortom een zeer uitgebreide smartwatch.

FINOW Q7 Plus 3G Smartwatch Phone

Verder zijn er enkele sensoren aanwezig, zoals een pedometer en een hartslagsensor, en heeft de FINOW Q7 Plus een gedeeltelijk waterdichte behuizing (IP65). De smartwatch draait op Android 5.1, waardoor het mogelijk is om meer applicaties te installeren.

De FINOW Q7 Plus is via GearBest nu verkrijgbaar voor €51. Dus ben je nog opzoek naar een goedkope en uitgebreide smartwatch, dan is de FINOW Q7 Plus misschien iets voor jou.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.