“Eerste Foto’s BlackBerry Krypton Gelekt”

BlackBerry KryptonTCL, het bedrijf verantwoordelijk voor de productie van de BlackBerry-smartphones, werkt volgens de laatste geruchten aan de BlackBerry Krypton. Er zijn nu twee foto’s uitgelekt waarop de smartphone te zien zou zijn.

De beelden van de nieuwe smartphone zouden volgens Crackberry via BlackBerry Messenger zijn opgedoken. We zien op de foto’s alleen een gedeelte van de achterkant. Het lijkt erop dat BlackBerry de nieuwe smartphone zal voorzien van een koolstofvezel afwerking. Aan de bovenkant zien we een rand van geborsteld metaal met daaronder het bekende BlackBerry-logo.

Op de onderstaande foto zien we de Krypton achter de BlackBerry KeyOne. De Krypton heeft slechts één LED-flitser, inplaats van twee op de KeyOne. Ook lijkt de camera-module kleiner.

BlackBerry Krypton smartphone

Volgens de geruchten beschikt de BlackBerry Krypton over een Full HD-scherm, een Snapdragon 625 of 626-processor, 4GB werkgeheugen, een 4.000mAh accu en een waterdichte bezuinig (IP67). Een fysiek-toetsenbord ontbreekt. Naar verwachting zal Blackberry de Krypton in oktober introduceren.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.