Dit Zijn Alle Nieuwe Producten Van Google

Made by Google 2017Google heeft deze week een hele lading nieuwe producten gepresenteerd, waaronder de Pixel 2-smartphones en de Pixelbook, maar ook nieuwe speakers, een headset, een VR-bril en een camera. Wij hebben alls producten even op een rijtje gezet.

Pixel 2 en Pixel 2 XL
De Pixel 2 en Pixel 2 XL zijn de nieuwe vlaggenschip-smartphones van Google. Beide toestellen beschikken onder andere over een Snapdragon 835-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte, een zeer goede 12,3 megapixel camera, een vingerafdrukscanner en een knijpgevoelige behuizing. Dankzij de knijpgevoelige behuizing is het bijvoorbeeld mogelijk om de Google Assistent op te starten door in de smartphone te knijpen.

Google Pixel 2 serie

De Pixel 2 heeft een 5-inch Full HD AMOLED-scherm en een 2700 mAh accu en krijgt in Europa een adviesprijs mee van 799 euro. De Pixel 2 XL heeft een 6-inch P-OLED-scherm met een resolutie van 2880 bij 1440 pixels en een screen-to-body ratio van 85 procent. De accu heeft een capaciteit van 3520mAh en de smartphone gaat in Europa over de toonbank voor 939 euro.

Pixelbook
De Pixelbook is Google’s eerste 2-in-1 tablet, die in de Verenigde Staten voor 999 dollar over de toonbank gaat. De Pixelbook beschikt over een 12,3-inch touchscreen met een QuadHD-resolutie, een Intel Core i5 of Intel Core i7-processor, tot 16GB werkgeheugen, tot 512GB SSD-opslagruimte, een accu die tot 10 uur meegaat en een USB-C-aansluiting. Het scherm kan 360 graden draaien, waardoor de laptop ook als tablet te gebruiken is. De bijbehorende Pixelbook Pen kost 99 dollar.

Google Pixelbook

Google Pixel Buds
Pixel Buds zijn Bluetooth-oordopjes die om de nek gedragen kunnen worden. De Pixel Buds komen samen met een speciaal opbergtasje, waarin de oordopjes kunnen worden opgeladen. Google Assistant zal automatisch activeren zodra je de Pixel Buds gebruikt in combinatie met de Google Pixel.

google-pixel-buds

De Pixel Buds is vanaf nu te bestellen voor $159. De oordopjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en worden in november geleverd.

Google Clips
Google Clips is een compacte camera die is uitgerust met een 12 megapixel sensor, een 130 graden groothoeklens en 8GB interne opslagruimte. Aan de achterkant zit een klein clipje, zodat je de camera aan je kleding kunt haken.

Google Clips camera

Google Clips maakt gebruik van “Machine Learning”, waardoor de camera leert van wat jij belangrijk vindt in een foto. Hierdoor kan Clips automatisch foto’s maken zoals jij ze graag wilt hebben. Google Clips krijgt een adviesprijs mee van 249 dollar en werkt met de Pixel-toestellen, de Samsung Galaxy S7, de Galaxy S8, de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus.

Daydream View
Google heeft ook een nieuwe versie van de Daydream View geïntroduceerd. Deze VR-headset heeft betere lenzen en bestaat uit kwalitatief betere materialen. Het design is vrijwel gelijk gebleven. De nieuwe Daydream View krijgt in de Verenigde Staten een adviesprijs mee van 99 dollar.

Google Daydream View 2017

Google Home Mini en Max
Google heeft ook de Home Mini en de Home Max aangekondigd, oftewel een kleinere en grotere uitvoering van de slimme speaker Google Home. Beide toestellen beschikken over Google Assistant, zodat je via spraakcommando’s informatie kunt opvragen. De Home Mini is vooral bedoeld als slimme assistent, terwijl Google bij de Home Max meer aandacht heeft besteed aan de geluidskwaliteit.

Google Home Speakers

De Home Mini is vanaf 19 oktober in de Verenigde Staten verkrijgbaar voor 49 dollar. De Home Max kost 399 dollar en is verkrijgbaar vanaf december.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.