CAT Introduceert Eerste Robuuste Tablet, CAT T20

CAT-T20-tabletCAT “Caterpillar”, een fabrikant die al meerdere robuuste smartphones op de markt heeft gebracht, heeft nu voor het eerste een tablet op de markt gebracht. De zogeheten CAT T20 is net als de smartphones van CAT uitgerust met een extra sterke behuizing.

De CAT T20 is ontworpen om te blijven functioneren in zware omstandigheden. Zo is de behuizing stof- en waterdicht (IP68) en kan de tablet dankzij de militaire MIL SPEC 810G-standaard een val  van 1,80 meter op een harde ondergrond overleven. Ook hebben hoge en lage temperaturen weinig impact op de tablet.

De CAT T20 beschikt verder over een 8-inch LCD-scherm met een resolutie van 800 x 1280 pixels, een Intel Atom Z8350 quad-core processor, 2GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 5 megapixel camera aan de achterkant, een 2 megapixel camera aan de voorkant en een 7500 mAh accu. De tablet is met een adviesprijs van 649 euro wel aan de prijzige kant.

Eén groot nadeel voor de Android-fans is dat de tablet draait op Windows 10 Home. Gelukkig draaien de eerder aangekondigde smartphones van CAT wel op Android. Mocht je dus opzoek zijn naar een robuuste toestel met Android, dan moet je het voorlopig dus nog doen met de CAT-smartphones. Aangezien CAT zijn toestellen doorgaans vooral voorziet van Android, verwachten wij in de toekomst ook een robuuste Android-tablet van de fabrikant.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *