De Leukste Smartphone Hoesjes Met Gadgets

Hoesjes zijn de meest verkochte accessoires voor smartphones, waardoor er op deze markt veel concurrentie is. Op Shop4hoesjes.nl heb je de keuze uit standaard back cases, flip cases, zogenoemde book cases of hoesjes met ingebouwde portemonnee. Fabrikanten doen echter ook steeds vaker hun best om op te vallen, waardoor consumenten tegenwoordig de keuze hebben uit de gekste en opvallendste smartphonehoesjes. Wij hebben hieronder een aantal op een rijtje gezet.

Beschermhoes met spiegel
Speciaal voor de dames hebben verschillende fabrikanten smartphonehoesjes met spiegel uitgebracht. Hierdoor kun je onderweg altijd even snel checken of je make-up nog goed zit. Sommige hoesjes hebben slechts een klein spiegeltje aan de achterkant, terwijl andere hoesjes volledig uit een reflecterende materiaal bestaan.

smartphonehoesjes-met-spiegel

Hoesje met ingebouwde power bank
De beperkte accuduur van smartphones is één van de grootste frustraties van consumenten. Een smartphone gaat vaak maar 1 of 2 dagen mee op één acculading en dit is lang niet voor iedereen ideaal. Een power bank is een oplossing, maar een hoesje met ingebouwde accu is nog beter.

power bank beschermhoes

Hoesjes met aansteker en flessenopener
Heb je soms behoefte aan een sigaret of een koud biertje? Dan is het misschien handig om een smartphone case met ingebouwde aansteker te kopen. Sommige hoesjes met ingebouwde aansteker zijn ook uitgerust met een flessenopener.lighter-smartphone-case

Hoesjes met toetsenbord
Schrijf je veel verhaaltjes of e-mails op je smartphone, dan is een fysiek toetsenbord erg handig. Je kunt natuurlijk een losse bluetooth toetsenbord aanschaffen, maar er zijn ook hoesjes met ingebouwde qwerty-toetsenbord.

smartphone-toetsenbord-case

Hoesjes met extra e-ink scherm
Heb je behoefte aan een scherm dat weinig energie verbruikt en ideaal is voor het lezen van boeken? Dan kun je een hoesje met een e-ink scherm aanschaffen. Dankzij een dergelijke case, zoals bijvoorbeeld de InkCase, kun je altijd uitgebreide notificaties weergeven of e-books lezen zonder dat dit veel energie kost.

inkcase

Zoals je kunt zien is er veel variatie op de hoesjes markt. Hebben jullie behoefte aan dergelijke hoesjes of is een standaard case voldoende?

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.