Hover Camera Passport: Opvouwbare Camera Drone Voor €341

Hover Camera Passport Pocket DroneSinds ongeveer een jaar of twee brengen fabrikanten steeds meer camera-drones voor de doorsnee consument op de markt. Vooral de drones van DJI zijn erg populair, maar er zijn steeds meer andere fabrikanten die ook een gedeelte van deze markt proberen te veroveren. Dit doen ze door compacte drones uit te brengen. Deze drones zijn ideaal om mee te nemen op vakantie en maken je foto’s en video’s uniek. De Hover Camera Passport Pocket Drone is zo’n drone, die dankzij het opvouwbare ontwerp zeer eenvoudig in je handbagage past.

Laten we eerlijk zijn, de meeste drones kunnen zich qua kwaliteit niet meten met de drones van DJI, maar voor de drones van DJI betaal je wel de hoofdprijs. De Hover Camera Passport is dankzij de onderstaande couponcode niet alleen een stuk aantrekkelijker geprijsd, de drone is ook een stuk veiliger dan de meeste andere drones. Drones kunnen dankzij de ronddraaiende propellers namelijk best gevaarlijk zijn, maar bij de Hover Camera Passport zitten de propellers verwerkt in de behuizing. Hierdoor kun veilig in kleine ruimtes vliegen en de drone gewoon met je handen uit de lucht pakken.

Hover Camera Passport Pocket Drone 1

De opvouwbare drone blijft automatisch in de lucht hangen zodra je de drone loslaat. Met de 13 megapixel camera kun je foto’s en 4K-video’s maken vanuit zeer unieke kijkhoeken. Je kunt de foto’s opslaan op de 32GB interne opslagruimte. De drone heeft geen gimbal, maar de beelden worden wel gestabiliseerd door EIS. Met andere woorden softwarematige stabilisatie. Je kunt de beelden volgen op je smartphone en de drone met de bijbehorende app verschillende opdrachten geven, zoals laten vliegen in een cirkel of 360 graden laten spinnen. De drone is voorzien van gezichtsherkenning en met handgebaren kun je een selfie maken.

Je kunt ongeveer 10 minuten vliegen op één acculading, waarna de accu na 40 minuten aan de lader weer vol is. Er is ondersteuning voor Android 4.4 en hoger of iOS 8.0 en hoger. Je kunt de Hover Camera Passport Pocket Drone HIER kopen voor €341. Vul in de winkelwagen de couponcode “HoverC” in om gebruik te maken van deze korting.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.