Xiaomi Verkoopt 10 Miljoen Toestellen Per Maand

Xiaomi Mi Mix 2 Special EditionDe Chinese fabrikant Xiaomi doet het niet alleen steeds beter in Azië, maar ook in Europa zijn steeds meer Xiaomi-fans. CEO Lei Jun heeft nu bekendgemaakt dat Xiaomi in de maand oktober 10 miljoen smartphones heeft verkocht.

Net als in september wist Xiaomi in oktober opnieuw 10 miljoen smartphones te verkopen. Dit jaar hoopt het bedrijf in totaal 90 miljoen toestellen te verkopen. Dat is een stuk meer dan de 58 miljoen toestellen in 2016.

Mede dankzij het succes van de high-end Xiaomi Mi6 en de Xiaomi Mi Mix 2, en de wat goedkopere toestellen als de Xiaomi Mi A1 en de Redmi Note 4x, lijkt het gewenste doel van 90 miljoen toestellen dit jaar zeker haalbaar.

Xiaomi ziet dat er in Europa steeds meer vraag is naar toestellen van het bedrijf. Qua kwaliteit en specificaties kunnen deze toestellen zich namelijk meten met de vlaggenschip-smartphones van Samsung, LG en andere grote fabrikanten. De adviesprijs van Xiaomi-smartphones ligt echter stuk lager. Daarom is Xiaomi vorig jaar begonnen met de officiële verkoop in Polen en Oekraïne. Vanaf later dit jaar liggen de smartphones van Xiaomi ook officieel in de winkels in Spanje.

In Nederland liggen de Xiaomi-smartphones niet in de winkels (officieel), maar de smartphones zijn zeer eenvoudig online te bestellen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.