Garmin Introduceert Forerunner 645 Music

Forerunner 645 MusicGarmin heeft zojuist nieuwe high-end smartwatch geïntroduceerd op de CES-beurs. De smartwatch heet Forerunner 645 Music en beschikt onder andere over GPS en verschillende sensoren om je fitness activiteiten mee te registreren.

Met de Garmin Forerunner 645 Music kun je onder andere je hartslag, je stappen en je slaapritme bijhouden. De smartwatch beschikt namelijk over een versnellingsmeter, gyroscoop, kompas, barometer, GNSS-systeem en een hartslagmeter. De Forerunner 645 heeft een 1,2-inch scherm met een resolutie van 240×240 pixels en een roestvrijstalen behuizing die 42.5 bij 42.5 bij 13.5 mm meet.

Ook is het mogelijk om 500 nummers op te slaan, die je via een Bluetooth headset draadloos kunt afspelen zonder dat je hierbij een smartphone nodig hebt. Als laatste is het dankzij Garmin Pay mogelijk om met de smartwatch betalingen af te ronden.

De Garmin Forerunner 645 en Forerunner 645 Music krijgen een adviesprijs mee van €400 en €450. De smartwatch verschijnt later dit kwartaal op de markt in drie verschillende kleuren.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.