Eerste Foto’s Moto Z3 Play Gelekt

moto-Z3-Play-fotoNa verschillende renders en afbeeldingen van een case zijn eindelijk echte foto’s opgedoken van de Moto Z3 Play. Het zou gaan om een prototype, maar het geeft een duidelijk indruk van hoe de smartphone er uit komt te zien.

Op de bovenstaande foto’s zien we zowel de voorkant als de achterkant van de Moto Z3 Play. Aan de achterkant is een dual-camera aanwezig, met verder naar onderen een aansluiting voor Moto Mods. Aan de voorkant zien we een scherm met minimale schermranden, met in de kin van de smartphone het logo van Motorola.

Aan de voorkant en achterkant zien we geen vingerafdrukscanner. Dit komt doordat Motorola deze heeft verwerkt in de aan/uit-knop aan de zijkant van het toestel.

Naar verwachting beschikt de Moto Z3 Play over een 6-inch scherm met een resolutie van 2160 x 1080 pixels, een Snapdragon 636-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 3.000mAh accu en Android 8.1 (Oreo).

Motorola heeft nog geen introductiedatum bekendgemaakt, maar naar verwachting zal de smartphone ergens in juni worden aangekondigd.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.