De Macaw TX – 80, Waterdichte Headphones Van Hoge Kwaliteit

Macaw-TX-80Het is niet altijd even makkelijk om nieuwe headphones uit te zoeken. Je zal willen dat deze aan vele eisen voldoen. Zoals bij veel producten zal je als eerste kijken naar de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Wij willen je dan de Macaw TX – 80 aanraden. Dit zijn bluetooth headphones die niet alleen zeer voordelig zijn maar ook nog eens een uitstekende kwaliteit bieden. Ook het uiterlijk van de headphones is belangrijk en wanneer je dit model ziet dan valt direct op dat er aan het design veel aandacht is besteedt. De headphones zijn in vier kleuren te leveren. Dit is zwart, rood, blauw en roze. Er zal dan ook altijd de kleur te vinden zijn die bij jou past.

Gebruik je de headphones dan zal direct de kwaliteit je opvallen. Door het lage gewicht van slechts 31 gram voel je de headphones bijna niet om je nek. Uiteraard kan er muziek door de headphones afgespeeld worden en er kan ook mee gepraat worden. Deze headphones kunnen bij ieder model smartphone worden gebruikt. Ook als je een goede headset voor de computer zoekt is de Macaw TX – 80 een goede keuze.

De Macaw TX – 80 biedt kwaliteit tegen een lage prijs

Het model TX – 80 van Macaw is waterdicht. Regent het buiten dan kun je deze zonder problemen gebruiken. Daarbij is er ook een lange accuduur. Het opladen van de headphones duurt 1,5 tot 2 uur. Daarna kunnen deze tot acht uur worden gebruikt. Wil je na verloop de dopjes voor in de oren vervangen dan is dit mogelijk. Dit zorgt ook weer dat er kosten kunnen worden bespaard.

Ruim de headphones snel en makkelijk op

Een frustratie de veel mensen hebben die een headphone gebruiken is dat de kabel in de war of in de knoop raakt. Daar hoef je bij de Macaw TX – 80 niet bang voor te zijn. Deze is voorzien van een magnetische functie. Daarbij klikken de achterkan van de dopjes tegen elkaar. Op deze wijze kan de draad nooit in de war of in de knoop raken. Bestel je de headphone bij Gearbest dan is er de mogelijkheid om deze voor nog geen vijftien euro aan te schaffen. Bekijk snel de mogelijkheden op de website van Gearbest.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Hans777 zegt:

    connect niet met de Samsung S6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *