Energizer Power Max P16K Pro Gaat 5 Dagen Mee Op Eén Acculading

Energizer Power Max P16K ProFabrikanten richten zich steeds meer op dunnere smartphones en kleinere schermranden. De accucapaciteit van nieuwe smartphones blijft echter al jaren vrijwel gelijk. Energizer denkt hier anders over en heeft de Power Max P16K Pro aangekondigd. De smartphone is voorzien van een 16000mAh accu en moet maar liefst 5 dagen meegaan op één acculading.

De Energizer Power Max P16K Pro heeft een accu met maar liefst 16000mAh. Ter vergelijking, de Galaxy S9 heeft een 3000mAh accu. Dankzij deze enorme accu kun je de Power Max P16K Pro voor ongeveer 5 dagen gebruiken op één lading. De stand-by tijd ligt rond de 40 dagen. Voor een grotere accu heb je helaas ook een grotere behuizing nodig. De Power Max P16K Pro is dan ook ongeveer 2 keer zo dik als de meeste vlaggenschip-toestellen.

De Power Max P16K Pro beschikt verder over een 5,99-inch scherm met een Full HD-resolutie en een 18:8-beeldverhouding, een MediaTek Helio P23 processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 16MP + 13MP dual-camera aan de achterkant, een 13MP + 5MP dual-camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en dualSIM-ondersteuning. De smartphone draait op Android Oreo.

De nieuwe smartphone van Energizer zal in september op de markt verschijnen voor een adviesprijs van rond de 400 euro.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.