Xiaomi Introduceert Mi Band 3 Met Grotere Accu En NFC-chip

Xiaomi-Mi-Band-3De Chinese fabrikant Xiaomi heeft zojuist de opvolger van de Mi Band 2 geïntroduceerd. De nieuwe fitnesstracker beschikt onder andere over een grotere accu, een groter scherm en een NFC-chip.

De Mi Band 3 is de opvolger van de succesvolle Mi Band 2. De Mi Band 3 komt in twee uitvoeringen op de markt. Consumenten hebben de keuze tussen een uitvoering met NFC-chip en een uitvoering zonder NFC-chip.

De nieuwe fitnesstracker heeft een 50% grotere accu en moet 20 dagen meegaan op één acculading. Wij verwachten dat de accu bij sommige gebruikers echter een stuk langer zal meegaan, aangezien dat ook het geval was tijdens onze review van de Mi Band 2. Het scherm is 0,78-inch groot en heeft een resolutie van 128×80 pixels. Dit is een stuk groter dan het 0,42-inch scherm op de Mi Band 2, maar de resolutie is vrijwel gelijk gebleven.

Net als de Mi Band 2 beschikt de opvolger opnieuw over een hartslagsensor. Ook is de behuizing van de Mi Band 3 beter bestand tegen water dan de voorganger. De Mi Band 3 kan namelijk tot 50 meter onder water.

De uitvoering met NFC-chip krijgt een adviesprijs mee van 199 yuan, omgerekend ongeveer 26 euro. De uitvoering zonder NFC-chip kost 169 yuan, ongeveer 22 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *