Fitbit Introduceert Verschillende Nieuwe Wearables

Fitbit-Versa-LiteFitbit heeft vier nieuwe wearables aangekondigd. De nieuwe wearables krijgen een lagere adviesprijs mee dan de voorgaande Fitbit-wearables. Prijzen variëren tussen de 69,95 euro en 159,95 euro.

De duurste van de nieuwe wearables is de Fitbit Versa Lite. De Fitbit Versa Lite is een goedkopere versie van de Fitbit Versa. Hierdoor ontbreekt de mogelijkheid om zwemsessies en geklommen verdiepingen te meten. Ook is er geen wifi-ondersteuning of nfc aanwezig. Daarnaast kun je geen muziek op de Versa Lite zetten en werken onscreen-workouts niet. De Versa Lite heeft een accuduur van 4 dagen. De Fitbit Versa Lite is vanaf 15 maart verkrijgbaar in de kleuren wit, lila en zeeblauw voor een adviesprijs van 159,95 euro.

Fitbit-Versa-Lite-roze

Fitbit heeft ook een nieuwe wearable uitgebracht voor kinderen. De Fitbit Ace 2 heeft een rubberen waterdichte behuizing en een kinderlijke/vrolijke interface die ervoor moet zorgen dat kinderen meer gaan bewegen. Mocht je dit willen, dan kun je de rubberen behuizing vervangen met een normaal bandje en de wijzerplaat aanpassen. Hierdoor tover je de Fitbit Ace 2 om tot een wearable voor volwassenen. De Fitbit Ace 2 komt deze zomer op de markt in de kleuren koraalrood met turquoise en nachtblauw met neogeel. De wearable kost 69,95 euro.

Fitbit-Ace-2

Als laatste heeft Fitbit de Fitbit Inspire en de Fitbit Inspire HR aangekondigd. Dit zijn vrij basic waterdichte fitnesstrackers waarmee je je dagelijkse activiteiten en slaap kunt bijhouden. De wearables hebben een accuduur van meer dan 4 dagen. De Inspire HR beschikt daarnaast over een hartslagmeter. De Inspire en Inspire HR zijn vanaf 15 maart verkrijgbaar voor 69,95 euro en 99,95 euro.

Fitbit-Inspire-HR

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.