Xiaomi Introduceert Mi Band 4 Met Kleurenscherm en NFC

Xiaomi-Mi-Band-4Xiaomi heeft deze week de opvolger van de populaire Mi Band 3 aangekondigd. De Mi Band 4 beschikt onder andere over een AMOLED-kleurenscherm en een NFC-chip. De fitnesstracker verschijnt halverwege deze maand in China op de markt voor omgerekend 20 tot 30 euro.

De fitnesstrackers van Xiaomi zijn erg succesvol, dankzij de goede prijs/kwaliteit verhouding. De Mi Band 4 zal ongetwijfeld opnieuw goed verkopen. De wearable beschikt over een 0,95 inch AMOLED kleurenscherm en een waterdichte behuizing (5 ATM), waarmee je tot 50 meter diep onderwater kunt.

De Xiaomi Mi Band 4 kan je stappen, je slaap en je fiets activiteiten registreren. Ook is de wearable uitgerust met een hartslagmeter. De accu moet ongeveer 20 dagen meegaan.

Xiaomi-Mi-Band-4

Xiaomi brengt ook een versie met een NFC-chip en spraakassistent-functionaliteit op de markt. Deze uitvoering is echter vooral gericht op Chinese consumenten. De reguliere Mi Band 4 kost in China 169 Yuan, omgerekend ongeveer 21 euro. De NFC-uitvoering kost 229 Yuan, ongeveer 29 euro. Beide wearables zijn vanaf halverwege juni in China verkrijgbaar. Het is nog onduidelijk wanneer de Xiaomi Mi Band 4 in Europa op de markt zal verschijnen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.