Welke Smartphone Accessoires Zijn Voor Jou Het Belangrijkst?

Samsung-AccessoiresVrijwel iedereen heeft een smartphone en daarom is de accessoiremarkt voor smartphones enorm. Honderden bedrijven bieden verschillende accessoires aan, maar wat zijn de meest succesvolle en meest gebruikte accessoires?

Zoals je waarschijnlijk al zag aankomen is de markt voor smartphonehoesjes ongekend groot. Ieder bedrijf, hoe groot of klein het bedrijf ook is, kan tegenwoordig eenvoudig hoesjes op de markt brengen. Het nadeel van de ongelimiteerde keuze is dat het niet altijd duidelijk is welke bedrijven nou echte goede kwaliteit hoesjes op de markt brengen.

Gelukkig zijn er een aantal merken die over de jaren hebben aangetoond dat ze betrouwbare producten op de markt brengen. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij Spigen, Otterbox, Tech21 of Incipio voor sterke en betrouwbare hoesjes voor vrijwel alle populaire smartphones van Samsung, Apple, Huawei en andere bekende merken. Prijzen van de hoesjes variëren vaak van 10 euro tot soms meer dan 50 euro. In sommige gevallen stijgen de prijzen nog verder, maar dan gaat het vaak om hoesjes met extra toevoegingen, zoals bijvoorbeeld een ingebouwde accu. Eén ding is zeker, met 2.7 miljard smartphonegebruikers over de hele wereld is er een grote markt voor elk type hoesje.

Naast bescherming voor je smartphone zijn accessoires die de accuduur van je toestel verlengen waarschijnlijk het meest in trek. We zien de afgelopen jaren namelijk weinig vooruitgang op het gebied van accu’s en daardoor gaan smartphones vaak maar één tot maximaal twee dagen mee op een acculading. Gelukkig zijn tegenwoordig in bijna alle winkels power banks verkrijgbaar, die de accu van je smartphone onderweg één tot meerdere keren volledig kan opladen. Een merk die wij kunnen adviseren is het Nederlandse Xtorm. Op de redactie hebben wij in het verleden meerdere Xtorm power banks getest en we maken nog vrijwel dagelijks gebruik van deze power banks. Wil je niet al te veel uitgeven voor een power bank, dan kun je altijd terecht bij Xiaomi.

Samsung is nog altijd de grootse smartphonefabrikant en er zijn dan ook duizenden Samsung telefoon accessoires verkrijgbaar. Naast hoesjes en power banks kun je bijvoorbeeld autohouders, selfie-sticks en oplaadkabels aanschaffen om het gemak van je toestel te vergroten. De meeste smartphones van Samsung beschikken over een MicroSD-aansluiting. Hierdoor is het mogelijk om de opslagcapaciteit te vergroten met een MicroSD-kaartje. Deze kaartjes zijn dan ook enorm in trek en zijn tegenwoordig al verkrijgbaar met een maximale capaciteit van maar liefst 1TB. De meeste smartphonegebruikers kopen waarschijnlijk een MicroSD-kaart van SanDisk of Samsung zelf.

Welke accessoires hebben jullie aangeschaft voor jullie toestel? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.