“Persafbeeldingen Van Fitbit Versa 2 Gelekt”

Fitbit-Versa-2-zwartFitbit zal naar verwachting begin volgende maand tijdens de IFA-beurs de Fitbit Versa 2 introduceren. De smartwatch krijgt volgens de geruchten een AMOLED-scherm en ondersteuning voor spraakbediening. Roland Quandt heeft nu een aantal persrenders gedeeld waarop de Fitbit Versa 2 te zien is.

Roland Quandt heeft via de website winfuture.de persafbeeldingen en specificaties gedeeld van de nog onaangekondigde smartwatch. Volgens de bron beschikt de Fitbit Versa 2 over een AMOLED-scherm in plaats van een LCD-scherm. Het AMOLED-scherm moet er voor zorgen dat de always-on watchface niet veel stroom verbruikt. Het formaat en de resolutie van het scherm krijgen wel een downgrade, van 1,3-inch naar 1,1-inch, en van 300 x 300 pixels naar 240 x 240 pixels. Het formaat van de kast blijft met 41 mm wel bijna gelijk. Deze grote wijzigingen aan het scherm moeten zorgen voor een langere accuduur. De accu zou meer dan 4 dagen mee moeten gaan.

De Fitbit Versa 2 heeft een aluminium behuizing, weegt 40 gram en komt met een silicon armband. Intern vinden we 4GB opslagruimte, waarvan 2,5GB beschikbaar is. Verder is er ondersteuning voor Fitbit Pay en spraakbesturing. De Fitbit Versa 2 verschijnt op de markt in de kleuren zwart, zilver en roségoud.

Fitbit-Versa-2

Het is nog onduidelijk wanneer Fitbit de Versa 2 officieel zal introduceren, maar Quant verwacht dat de lancering begin september tijdens de IFA-beurs in Berlijn zal plaatsvinden. De smartwatch verschijnt waarschijnlijk op de markt met een adviesprijs van 199,95 euro. Er komt ook een Special Edition voor 229,95 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.