Fitbit Versa 2 Officieel Aangekondigd

fitbit-versa-2-headerFitbit heeft zijn assortiment uitgebreid met de Fitbit Versa 2. De smartwatch heeft onder andere een langere accuduur gekregen en moet op de markt verschijnen voor 199 euro.

De Fitbit Versa 2 moet volgens de fabrikant een verbeterde slaapfuncties, meer gebruiksgemak en een langere accuduur leveren. Zo is onder andere de functie Fitbit Smart Wake toegevoegd. Deze functie kan de gebruiker wekken op het beste moment in de slaapcyclus, in de lichte slaapfase of rem-slaap. De smartwatch geeft elke nacht ook een score die is gebaseerd op je hartslag, rusteloze momenten en diverse slaapfases.

De Fitbit Versa 2 is ook in staat om om het zuurstofgehalte in je bloed te meten. De processor is iets sneller en het scherm iets groter. Ook heeft het AMOLED-scherm een always-on modus gekregen. Met de always-on modus ingeschakeld gaat de accu ongeveer twee dagen mee, maar wanneer je de modus uitschakelt moet de accu vijf dagen meegaan.

Fitbit-Versa-2

De smartwatch is waterdicht tot 50 meter diep en is uitgerust met Fitbit Pay en een gps-functie via de smartphone. De Versa 2 komt op de markt in de kleuren zwart, roze of grijs voor een adviesprijs van 199 euro. Er komt ook een Special Edition met aluminium behuizing in roze of grijs op de markt. Deze uitvoering kost 229,95 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *