Samsung Galaxy Watch 4 Ontvangt Grote Update

Samsung heeft een grote update uitgerold naar de Galaxy Watch 4. De update brengt een hoop nieuwe features met zich mee. Zo kan de smartwatch na de update onder andere gedetailleerd je lichaamssamenstelling weergeven, zijn er meer wijzerplaten aanwezig en heeft Samsung Sleep Coaching toegevoegd.

Samsung heeft via een persbericht bekendgemaakt dat het bedrijf een update heeft uitgebracht die de Galaxy Watch 4 een nog sterkere allrounder moet maken. Zo kan de smartwatch nu gedetailleerd de lichaamssamenstelling van gebruikers weergeven door niet alleen het lichaamsvet, maar ook je spiermassa te tonen. In de Samsung Health-app kun je vervolgens doelen instellen om bijvoorbeeld je spiermassa te vergroten.

Ook kunnen intensieve sporters voortaan in real-time zien hoeveel zuurstof ze binnenkrijgen. De Galaxy Watch 4 geeft aanbevelingen zodat sporters precies genoeg water drinken om goed gehydrateerd te blijven. Ook toont de smartwatch hoe lang je hartslag nodig heeft om te herstellen na het sporten.

Samsung heeft ook de nieuwe app Sleep Coaching toegevoegd. Deze app registreert je slaapgewoonten gedurende zeven dagen. Na een week kun je twee slaaptesten uitvoeren om er achter te komen welk type slaper je bent. Vervolgens kun je een programma volgen van vier tot vijf weken om je slaapgewoonten te verbeteren.

Verder is er integratie met Samsung SmartThings toegevoegd. Deze integratie zorgt ervoor dat slimme lampen automatisch uitschakelen zodra de Galaxy Watch 4 merkt dat je in slaap bent gevallen. Als laatste zijn er een aantal nieuwe wijzerplaten toegevoegd die je zelf kan personaliseren en kun je YouTube Music voortaan rechtstreeks vanaf de Galaxy Watch 4 streamen, waardoor je je smartphone thuis kunt laten. Kortom, een hoop interessante toevoegingen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.