Nieuwste Google Pixel 6 (Pro)-update Veroorzaakt Wifi-problemen

Google rolt elke maand een nieuwe update uit naar de smartphones van de fabrikant, maar de nieuwste update voor de Pixel 6 (Pro) brengt bij sommige gebruikers problemen met zich mee. Een aantal gebruikers klagen sinds de update namelijk over connectiviteitsproblemen.

De februari-update voor de Google Pixel 6 en Pixel 6 Pro bestaat uit een aantal fixes die de smartphone beter moet beveiligen. Helaas zorgt de update ook voor grote connectiviteitsproblemen. Een aantal gebruikers melden namelijk dat ze niet meer met een wifi-signaal kunnen verbinden na het uitvoeren van de update. Wanneer ze de wifi-schakelaar aanzetten gebeurt er helemaal niks. Wanneer deze gebruikers het instellingenmenu afsluiten en weer opstarten staat de wifi-schakelaar weer op grijs, oftewel uit.

Er zijn ook gebruikers die melden dat de wifi-schakelaar ineens de bluetooth-instellingen bestuurt. Wanneer ze de wifi-schakelaar aanzetten gaat Bluetooth uit en andersom. Op dit moment zijn er nog geen oplossing voor het probleem ontdekt. Ook heeft Google nog niet gereageerd. Hierdoor is het nog onduidelijk wanneer Google met een oplossing komt.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.