Dit Is De Easter Egg In Android 7.0 (Nougat)

Android NougatIn elke versie van Android verstopt Google een zogeheten “Easter Egg”. Dit kan bijvoorbeeld een spelletje of een leuke animatie zijn die ergens in de instellingen van Android kan worden gevonden. Ook in Android 7.0 heeft Google weer een leuke Easter Egg verstopt.

Gisteren schreven we al dat Google Developer Preview 5 van Android 7.0 (Nougat) beschikbaar heeft gemaakt. Ontwikkelaars hebben nu ontdekt dat Google ook al de Easter Egg aan de preview heeft toegevoegd.

Om de Easter Egg te vinden ga je naar de instellingen van je telefoon. Vervolgens klik je op “About Phone” / “Over De Telefoon”. Tik nu verschillende keren op de Android versie totdat er een grote “N” opduikt. Druk de letter in totdat er een kleine kat verschijnt. Nu ga je naar de Quick Settings waar de nieuwe optie “??? Android Easter Egg” is toegevoegd. Versleep deze naar de Quick Settings, waarna je eindelijk de Easter Egg kunt spelen.

Easter-Egg-Android-7.0-(Nougat)

De Easter Egg is een simpel spelletje dat is gebaseerd op het spel “Neko Atsume”. Dit spel is gemaakt door de ontwikkelaar Hit-Point en heeft als doel om zoveel mogelijk katten te verzamelen door ze te lokken met speeltjes en voedsel.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.