Foto Van Galaxy Note 7 Met Plat Scherm Opgedoken

Samsung Galaxy Note 7Samsung zal op 2 augustus de Galaxy Note 7 introduceren. Dit toestel krijgt volgens eerdere geruchten, net als de Galaxy S7 Edge, een gebogen display aan beide zijden. Nu blijkt uit een gelekte afbeelding echter dat Samsung ook een versie met een normaal “plat” scherm heeft gemaakt.

Tot nu toe spraken alle geruchten over een Galaxy Note 7 met een gebogen display. Samsung zou volgens deze berichten dit keer geen normale variant op de markt brengen. Nu de officiële introductie nadert is er in eens een foto opgedoken van een Galaxy Note 7 die wel een plat scherm heeft.

De onderstaande foto is gelekt via de Chinese social media website Weibo. Op de foto zien we een toestel die naast het gebogen scherm identiek lijkt te zijn aan de Galaxy Note 7. Het gaat volgens de bron om een prototype, waardoor de logo van Samsung nog niet op de phablet te zien is.

Samsung Galaxy Note 7 Prototype

De Galaxy Note 7 krijgt volgens de geruchten een 5,7-inch display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een Exynos 889x-soc, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart of een UFS-kaart, een 3600mAh accu, een irisscanner, een vingerafdrukscanner, een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. De phablet heeft een aluminium frame en draait op Android 6.0.1 (Marshmallow) met de nieuwe Grace UX-interface.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.