Android 8.0-Gebruikers Melden Problemen Met Bluetooth

Android-8.0-OreoGoogle heeft een aantal dagen geleden Android 8.0 (Oreo) geïntroduceerd. Mensen die de nieuwste versie van Android nu al gebruiken melden dat er nog wat kleine problemen zijn met onder andere de bluetooth-verbinding, Android Auto en de koptelefoon.

Via het Nexus Help Forum en Pixel User Community duiken de eerste meldingen op van Oreo-gebruikers die problemen hebben gevonden. Problemen met de Bluetooth-verbinding lijken het vaakst voor te komen. Bluetooth-problemen komen al sinds Android 7.0 voor, maar het lijkt er op dat Google deze nog niet volledig heeft opgelost in Android 8.0.

Zo krijgen gebruikers die proberen te verbinden met bluetooth-speakers of -koptelefoons vaak rare geluiden te horen. Ook valt de verbinding soms weg, waardoor de muziek moeilijk hoorbaar is. Verder zou het doorsturen van audio naar Android Auto niet goed werken. Muziek zou enkele seconden normaal afgespeeld worden, waarna deze zonder foutmelding in eens niet meer te horen is. Google is op de hoogte en onderzoekt de problemen.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

2 Reacties

  1. A de koning schreef:

    Ik heb nu android 8.0 probleem met toetsenbord hij gaat aan en uit, niet te gebruiken. Verder alles trager dan 7.2. soms moet je dubbel klikken om ander scherm te krijgen.

  2. handgereedschap schreef:

    Dataoverdracht via usb c poort werkt niet meer na android 8 update op Nexus 6P

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.