Bellen Met WhatsApp Binnenkort Mogelijk

WhatsAppWhatsApp is met honderdenden miljoenen gebruikers de meest populaire chat-dienst van dit moment. Toch mist WhatsApp enkele functies die andere chat-diensten wel hebben. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om andere WhatsApp gebruikers te bellen. Gelukkig komt hier binnenkort waarschijnlijk verandering in.

Eerder dit jaar heeft CEO Jan Koum al aangegeven dat WhatsApp in de toekomst de mogelijkheid krijgt om andere gebruikers te bellen. Hierdoor kan je straks net als met Skype en Viber andere gebruikers bellen zonder dat dit ten koste gaat van je belminuten.

WhatsApp heeft zelf niet bevestigd dat de belfunctie in een volgende update al zal worden toegevoegd, maar sinds kort vraagt de iOS-versie van WhatsApp wel om toestemming voor het inschakelen van de microfoon. Geef je hier geen toestemming voor dan krijg je de volgende melding: “WhatsApp heeft toegang tot de microfoon nodig voor het maken van audioberichten, video’s met geluid en het voeren van spraakoproepen.” Hieruit kunnen we opmaken dat WhatsApp druk bezig is met de voorbereidingen van de belfunctie.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.