Renders Van OPPO N3 Met Draaibare Camera Uitgelekt

OPPO-N3-SingaporeGisteren heeft OPPO via Facebook laten weten dat ze volgende maand de OPPO N3 zullen onthullen in Singapore. De zelfde dag zijn er via GSMArena enkele renderen gelekt van deze smartphone. Hierop zien we dat de N3 net als de N1 beschikt over een draaibare camera.

We kunnen niet bevestigen of de renderen echt zijn, of simpelweg concept afbeeldingen zijn. Persoonlijk vinden we dat de smartphone in de afbeeldingen er maar raar uit ziet. De camera in de OPPO N1 is namelijk mooi weggewerkt en de smartphone is overal even dik, terwijl we op de renders van de OPPO N3 zien dat er sprake is van een verdikking van de telefoon bij de draaibare camera . Hierdoor ziet de smartphone er niet alleen raar uit, maar druk je ook de camera lens tegen je oor bij het telefoneren. Dit lijkt ons niet erg comfortabel en maakt de camera lens erg snel vies.

OPPO N3 render

Specificaties van de smartphone zijn nog niet bekend, maar we zien wel dat er een dual-led flitser aanwezig is en dat de speakers zich aan de zijkant van de camera module bevinden. Ook zitten er aan de rechterkant waarschijnlijk twee volume knoppen.

OPPO N3

Of de renders echt zijn is even afwachten. GSMArena heeft in het verleden namelijk wel vaker foute informatie gelekt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.