App tip: Afstandsbediening voor YouTube

Kijk je veel YouTube op je tv en vind je het maar niets om met je afstandsbediening te moeten surfen, dan is Clik misschien wel de oplossing. Het is een eenvoudige app waarmee je video’s van YouTube kan kijken op je televisie of computer terwijl je die bedient met je telefoon in plaats van afstandsbediening of muis.

Als je de app hebt geïnstalleerd moet je met de browser van je tv of computer naar de website www.clickthis.com gaan. Dan krijg je een QR-code te zien die je met je smartphone moet scannen. Als je dat hebt gedaan, ben je klaar en kun je YouTube gaan bedienen.


Je krijgt drie favorieten te zien die je kunt aanklikken om te kijken. Onderin de app zitten drie tabbladen. De eerste is Favorieten, met de tweede kun je browsen door verschillende categorieën. Met search kun je zoeken op  YouTube zonder dat je daarvoor de afstandsbediening van de tv hoeft te gebruiken.

De app is hier te vinden.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.