Instagram is bijna klaar

De populaire foto-app Instagram is bijna klaar om naar Android te komen. Dat heeft een van de medeoprichters van Instagram gezegd op het festival South by Southwest (SXSW). Hij liet een bèta van de app zien op een Galaxy Nexus. Volgens hem is het één van de beste apps voor Android ooit en is het op sommige punten zelfs beter de iPhone app.

Instagram staat sinds oktober 2010 in de App Store van Apple en heeft op dit moment 27 miljoen gebruikers op iOS alleen al. Met de app kun je een foto maken, een filter toepassen en de foto dan delen met verschillende sociale netwerken, waaronder die van Instagram zelf. In augustus bereikte Instagram een mijlpaal, toen waren er in totaal 150 miljoen foto’s geüpload via de app. Opvallend is dat de foto’s van Instagram vierkant zijn. Dat is een eerbetoon aan de Instamatic van Kodak en de Polaroid camera’s.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

1 Reactie

  1. Jurg Benders schreef:

    Toch knap hoe de personen achter Instagram de focus hebben kunnen behouden en zich niet gek hebben laten maken door de markt. Als je trouwens de foto’s van Kevin zelf wilt bekijken, ga dan naar http://ink361.com/ en zoek op kevin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.