Nieuwe Motorola Moto G4 Nu Beschikbaar In Nederland

Motorola-Moto-G4De Moto G-serie van Motorola is dankzij de nette specificaties en de betaalbare adviesprijs erg populair. De nieuwste smartphone in de Moto G-lijn, de Moto G4, is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland.

Motorola presenteerde in mei van dit jaar de Moto G4. Deze smartphone is vanaf nu verkrijgbaar bij webwinkels als Coolblue en Belsimpel voor een adviesprijs van 229 euro. De Moto G4 is een mid-range smartphone met zeer nette specificaties.

De Motorola Moto G4 beschikt over een 5,5-inch display met een 1080p-resolutie, een 64-bit octa-core Qualcomm Snapdragon 617-processor, 2GB werkgeheugen, 16GB of 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 3.000 mAh accu, een 13 megapixel camera met flitser aan de achterkant en een 5 megapixel camera voor het maken van selfies. De accu moet volgens Lenovo, de eigenaar van Motorola, ongeveer twee dagen meegaan op één acculading.

motorola-moto-g4

De smartphone draait op Android 6.0.1 (Marshmallow). Motorola heeft zelf vrijwel geen software toegevoegd, waardoor de Moto G4 op nagenoeg “stock” Android draait.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.